Balans

Ik was even offline. Niet bewust. Wel nodig! Terugkijkend was het veel te druk. Wat een gekke tijd is het geweest! Kindjes thuis, planningen die strak op elkaar afgestemd waren en werk dat maar doordenderde.. Wie herkent het niet?!

Alles leek wat uit balans en balans is uiteindelijk de manier om je gezond, energiek en gelukkig te voelen.

We onderschatten hoe belangrijk balans is. Als die er is gaat alles goed. Onze hele lijf is balans.

Als er geen balans is valt alles uiteen. Als we te afhankelijk worden van een ding worden we zwak en kwetsbaar. Als we geen rekening houden met het feit dat alles om ons heen met elkaar in balans is verliezen we onszelf in extremen.

Om je volledig potentieel te bereiken en al je krachten in te zetten moet je eerst je eigen kracht ontdekken (prachtige quote uit de favoriete serie van mijn zoon NinjaGo) .

Even uitzoomen en alles opnieuw bekijken hielp mij de balans weer herstellen. Ik ben er weer en hoe! 🌱

De komende tijd kan je meer post van me verwachten en nieuwe plannen en avonturen. Mijn Psychologietrajecten zitten vol, helaas heb ik geen ruimte meer en een voorlopige aanmeldstop.

Voor Coaching ben ik nieuwe (online) producten aan het ontwikkelen. Tipje van de sluier: hoe ontwikkel ik een fit en gezond brein is hierin een onderwerp dat terugkerend aan de orde zal zijn. Tot later!! 🌱

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s