De kracht van dankbaarheid

Deze week was zacht gezegd een behoorlijke uitdaging.  De dagen begonnen met het achter de broek aan zitten van de jongens (waarom zijn ze in vakanties niet te stuiten en doordeweeks niet voor uit te branden?!). Ze werden gevolgd door een confrontatie tussen mijn autospiegel en een vuilniscontainer. Kind 1 verkouden, gevolgd door kind 2 verkouden, gevolgd door (je raadt het) zelf ziek. Het kleddernat regenen op de fiets en koukleumen op het schoolplein (team overal 10 minuten te vroeg ). Een enorme achterstand in de administratie en het huishouden (uitsteller ).
Met als hoogtepunt het naar binnen tillen van de nieuwe vloer voor de bovenverdieping wat ervoor zorgde dat ik mijn onderarmen de afgelopen 2 dagen niet meer kon voelen.

Nu ik het weekend binnen struikel en terug kijk was het ook een week waarin ik al deze dingen heb doorstaan en overwonnen, 10000 kusjes en knuffels heb ontvangen van mijn lieve mannen en mijn praktijk er goed bijstaat. Ons prachtige huis dat we samen helemaal hebben kunnen omtoveren tot ons thuis.
De week waarin ik verder heb kunnen werken aan nieuwe ontwikkelingen door gedwongen rust (cliffhanger) en waarin de aanmeldingen maar binnen bleven stromen. Een week van lieve familie en vrienden die er precies op ’t goede moment staan. Een bewogen week waarin uiteindelijk zoveel dingen me gelukkig maken dat dankbaarheid overheerst.
Let the weekend begin!

#dankbaarheid #positievepsychologie #act #voluitleven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s