November

November is al bijna weer voorbij. Het einde van de herfst nadert. De natuur heeft zich langzaam teruggetrokken. De bomen hebben zich van hun mooiste kant laten zien en hebben hun blad laten vallen.
Ik hou van de de herfst. Voor mij het seizoen dat in het teken staat van nostalgie, melancholie, warmte en gezelligheid. Het gaat over inloggen bij jezelf, evalueren, reflecteren en loslaten wat je niet langer dient. Soms kan je het even extra moeilijk hebben; er is minder licht, de dagen worden kouder, korter en natter.
Mijn hoofd beweegt altijd een beetje mee met de seizoenen. Dat is ook niet zo gek denk ik want we zijn onderdeel van de natuur. Elk seizoen brengt zijn eigen krachtveld mee. Er tegen vechten heeft geen zin en kost veel energie en die hebben we de komende feestmaand en de koude winter wel nodig!!
Melancholie? Meer ingetogen? Misschien een wat somber gevoel? De seizoenen en de overgave hieraan schenken ons het eindeloos vertrouwen dat het altijd goed komt. Het gaat voorbij! Je hoeft er op dit moment zelfs niet wat positiefs van te maken. Laat zijn wat er is en laat los wat je niet langer dient.
Log in bij jezelf. Voel wat je nodig hebt en maak keuzes vanuit deze behoefte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s